Lucru la inaltime

MAN PROTECTION - echipamente de protecție și de lucru

Pentru orice meserie exista o tinuta corespunzatoare, iar aceasta trebuie sa reprezinte nivelul profesional al celor care o poarta, alaturi de celelalte calitati si aptitudini. Astfel, se obtine un nivel superior de profesionalism, atat din partea persoanei, cat si din partea companiei pe care o reprezinta. Iar cand in aceste elemente este inclusa si componenta de protectie, atunci acest detaliu devine o necesitate, nu o optiune .Pentru aceste aspecte foarte importante exista solutii calitative si profesionale constituite in echipamente de protectie si lucru, echipamente ce garanteaza securitatea, dotarea corespunzatoare si identitatea fiecarei persoane din compania respectiva. Iar pentru aceste solutii profesionale, existam noi, cei de la MAN PROTECTION.

Oferim solutii complete pentru echipamente de protectie si lucru: antifoane, casti, imbracaminte de lucru, imbracaminte de protectie, incaltaminte de protectie, echipamente pentru lucru la inaltime, manusi protectie, viziere si ochelari, masti.
Societatea noastra este specializata in productia, pesonalizarea si distribuirea a acestor tipuri de echipamente , de asemenea oferim servicii si consultanta privind protectia muncii si protectia impotriva incendiilor. Toate produsele noastre din gama echipamente protectia muncii sunt confectionate conform legii si au avizul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale si a  Institutului de Cercetare si Incercare din Bucuresti.
Modelele pot fi personalizate cu numele sau sigla firmei dumneavoastra prin inscriptionare serigrafica sau broderie, gratie departamentelor noastre de productie. Materialele furnizate de noi poarta cu ele garantia calitatii, iar marcile pe care le reprezentam cu cinste, sunt nume sonore in domeniu ceea ce este o dovada a standardelor la care ne ridicam. Iar cei 14 ani de experenta, vin sa confirme acest lucru.